Kerstkaart met eigen foto

Veel zakelijke klanten maken graag een kerstkaart met eigen foto. Onze bezoekers gebruiken een foto van de zaak, een foto van het wagenpark, machines of personeel! Een kerstkaart met eigen foto is eenvoudig gemaakt in een aantal simpele stappen.

Zorg eerst voor een geschikte foto van goede kwaliteit. Bijvoorbeeld alle medewerkers gekleed met een kerstmuts op hun hoofd! Houd goed rekening met de snijmarges. In de drukkerij worden de buitenste millimeters van je kaart afgesneden. Let er daarom op dat er geen belangrijke zaken, zoals een gezicht of tekst, tegen de rand van de foto staan. Als vuistregel kun je aanhouden dat het fotobestand minimaal 1mb moet zijn om een mooie kwaliteit te behalen.

Je kunt daarna met de foto zelf een ontwerp maken in een fotobewerkingsprogramma, maar onze kaartmaker biedt ook veel (uitgebreide) mogelijkheden. Ga naar https://www.kaartje2go.nl/fotokaarten-maken en laad de foto in de kaartmaker. Nu kun je zelf de kaart mooi maken met tekst en kaders en figuren in kerst-thema. Een persoonlijke boodschap op de achter- of binnenkant van de kaart en klaar is de zelfgemaakte zakelijke kerstkaart!

Voorbeeld fotokerstkaart

Dit bedrijf heeft een mooie foto gemaakt van alle medewerkers tegen een winterse achtergrond, en met een kerstmuts op. In de kaartmaker zijn de sterren en de tekst toegevoegd.

Ook de mooiste zakelijke foto kerstkaart maak je zo, bij Kaartje2go!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart