Kerstkaarten of …

Stuur je dit jaar wel of geen kerstkaarten naar je relaties? Het sturen van een zakelijke kerstkaart is een mooi moment om weer contact te leggen met je relaties. Het dwingt je om na te denken over wat je waardeert in de relatie. En om dat op papier te zetten. Maar dat kun je natuurlijk ook op elk ander moment in het jaar doen. En vaak val je dan veel meer op, omdat je kaart niet ‘verzuipt’ in alle andere kerstwensen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantiekaart, paaskaart of sinterklaaskaart?

En als je wel een kerstkaart stuurt, wat zet je daar dan op? Het welbekende, “de beste wensen voor het aankomende jaar” of wat anders, of niets erop, alleen het logo of de naam? En wat is dat eigenlijk precies, “het beste wensen”?

Welke kaart ontvang jij het liefst? Een met alleen de naam van de afzender? Of een met een paar regels tekst? Waarschijnlijk de tweede. Ook je zakenrelaties zijn vooral ook gewoon mensen! En over het algemeen vinden mensen kaarten met een paar regels tekst interessanter dan alleen een naam…

Als je ervoor kiest om je zakenrelaties een kerst- en nieuwjaarswens te sturen, schrijf dan een persoonlijk stukje over wat jullie verbindt. Jullie samenwerking het afgelopen jaar, bijvoorbeeld. Niet in algemene termen, maar noem specifiek het project waar je aan hebt gewerkt. En vertel wat je daar zo bijzonder aan vond.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart