Waarom zakelijke kerstkaarten sturen?

Wat doe jij rond de kerstdagen voor jouw klanten en zakenrelaties? Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om persoonlijke kerstkaarten te sturen. Daarmee laat je zien dat je het contact met de ander waardeert. Ook biedt het een uitgesproken kans om je zakenrelatie verder te versterken. Wij geven je vier redenen om zakelijke kerstkaarten te sturen.

Kerstkaarten met persoonlijke boodschap

Waarom een zakelijke kerstkaart maken Veel mensen denken er niet bij na dat zakelijke relaties ook persoonlijke relaties kunnen zijn. Wij ondernemers begrijpen dat. Vooral zzp’ers en bedrijven in het mkb hebben een persoonlijke band met hun klanten, leveranciers en andere zakelijke relaties. Je weet hoe het met de ander is, je praat wel eens over hobby’s of je hoort dat een gezinslid ziek is. Ongemerkt worden veel zakelijke relaties toch persoonlijker. Verras daarom jouw connecties met een zakelijke kerstkaart. Voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe, zodat de ontvanger weet dat je echt aan hem persoonlijk hebt gedacht. Dat zal jullie onderlinge band en dus ook de zaken alleen maar verder versterken.

Waardering

Jouw klanten krijgen waarschijnlijk veel kerstgroeten en -acties via hun e-mail. Wil je jouw klanten het gevoel geven dat zij echt belangrijk voor je zijn? Stuur dan zakelijke kerstkaarten. Bestel deze gemakkelijk online en laat deze via de post bezorgen. Veel klanten vinden dit een leuk gebaar en hebben het gevoel dat je echt aan ze hebt gedacht. Dat versterkt hun waardering voor jouw organisatie.

Kans om jouw merk positief onder de aandacht te brengen

Daarnaast bieden zakelijke kerstkaarten de ultieme kans om jouw merk nog eens positief onder de aandacht te brengen van je klanten en relaties. Houd er wel rekening mee dat mensen vlak voor de kerst overspoeld zijn met commerciële berichten en acties. Kies daarom voor zakelijke kerstkaarten zonder commerciële boodschap of bijbedoelingen. Houd de kaart en de boodschap oprecht en dicht bij de identiteit van jouw onderneming. Gebruik bijvoorbeeld een foto van het bedrijfspand, een teamfoto of voeg het logo toe. Of kies een neutralere kerstkaart met een leuke boodschap, zoals “Directie en personeel van Verzorgingstehuis Hagendoorn wenst u fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar” of ‘‘Bedankt voor de prettige samenwerking. Op naar een succesvol nieuw jaar!”

Tip: bestel je zakelijke kerstkaarten op tijd!

Verstuur je zakelijke kerstkaarten op tijd, zodat je klanten of relaties deze op tijd zien en nog even van je kaart kunnen genieten voor zij tijdens de feestdagen genieten van hun vrije dagen. Houd er ook rekening mee dat de postbezorging in december soms iets langer duurt vanwege grote drukte. Bestel je kaarten op tijd en verras daarmee je zakelijke relaties.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart