Kerstkaarten bedrijven 2019/2020

Natuurlijk wilt u als bedrijf uw werknemers, klanten en externe relaties in stijl een fijne kerst en goed nieuwjaar wensen. En toch is het maken van de zakelijke kerstkaarten elk jaar weer een hele klus. Bij zakelijkekerstkaarten.nl van Kaartje2go maakt u uw zakelijke kerstkaart op maat. Het werkt makkelijk en goed. De website en kaarten zijn meerdere keren als beste getest, o.a. door de Consumentenbond en Vara Kassa. Ook won Kaartje2go de publieksprijs van de Shopping Awards, waarbij onze klanten ons als beste beoordeelden! Online maak je de kaart op maat, en je kunt ze rechtstreeks versturen. Of je bestelt een set kerstkaarten die je eerst op de zaak laat bezorgen.

Kerstkaarten voor elk bedrijf

Kaartje2go biedt de grootste collectie kerstkaarten voor bedrijven. U kunt kiezen uit meer dan 1000 kerstkaarten, die u allemaal online kunt aanpassen met eigen logo, teksten en of foto. U vind zakelijke kerstkaarten voor elk soort bedrijf op zakelijkekerstkaarten.nl. Van kerstkaarten voor advocaten, bakkers tot transporteurs of bouwondernemingen. En van kerstkaarten voor ZZP-er / freelancer, van MKB-er tot HR-afdelingen van grotere organisaties: je kunt gemakkelijk online kerstkaarten maken en versturen naar andere bedrijven, zakelijke relaties en collega’s. Kies een kerstkaart in de stijl die past bij je bedrijf. Voeg het logo of foto’s van je bedrijf toe om de kerstkaarten een professionele uitstraling te geven.

Zakelijke kerstkaarten voor bedrijven 2019

Zakelijke kerstkaarten meteen versturen

U kunt de kerstkaarten direct online versturen door eenvoudig adressen in uw Kaartje2go-adresboek te plaatsen. Geen gedoe meer met etiketten en labels printen. Een set kaarten bestellen is nog eenvoudiger! Maak dan online uw zakelijke kerstkaart, met eigen foto en logo, en laat alle kaarten naar uw bedrijfsadres sturen. Voeg vervolgens een persoonlijke boodschap toe aan de kerstkaart en doe ze zelf op de bus.

Vragen over uw bestelling van zakelijke kerstkaarten?

Heeft u vragen over uw bestelling van zakelijke kerstkaarten? Neem dan gerust contact op met het serviceteam van Kaartje2go: (030) 8700270 (op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur).
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart