Verras jouw zakelijke klanten tijdens de feestdagen

De feestdagen zijn een mooi moment om iets bijzonders te organiseren voor jouw zakelijke klanten. Bijvoorbeeld als bedankje voor de goede samenwerking het afgelopen jaar, of om hen te inspireren met nieuwe ideeën voor het nieuwe jaar. Wat kan jij doen voor je zakelijke klanten?

Kerstborrel voor zakelijke klanten

Werk jij vooral regionaal? Organiseer eens een gezellige kerstborrel. Onder het genot van een hapje en een goed glas wijn leer je elkaar op een persoonlijker vlak kennen. Organiseer eventueel een quiz of huur een band in om het ijs te breken. De sfeer zit er meteen goed in. De uitnodiging verstuur je natuurlijk per post. Je maakt je uitnodigingskaart gemakkelijk op onze website. Kies een vrolijke kerstlay-out en voeg je eigen logo toe om de uitnodiging compleet te maken.

Nieuwjaar netwerkborrel

Is het in jouw branche te druk rondom de feestdagen? Nodig je zakelijke klanten dan gerust uit voor een netwerkborrel in het nieuwe jaar. De meeste mensen zijn ontspannen omdat zij net vakantie hebben gehad. Tijdens een borrel kan je met iedereen een praatje maken en tegelijk nieuwe producten of diensten subtiel onder de aandacht brengen.

Inspirerende lezing tijdens de feestdagen

Stuur een cadeautje

De feestdagen zijn ook een mooi moment om een cadeautje te sturen naar jouw klanten. Stuur je dit keer een bedrukte wijnkist, een boodschap in chocola of een vrolijke jaarkalender met jouw logo? Vergeet dan niet om ook een kerstkaartje mee te sturen met jouw persoonlijke boodschap.

Of stuur gewoon een kerstkaart

Natuurlijk kan je jouw zakelijke klanten ook gewoon een kerstkaart sturen voor de feestdagen. Ontwerp je eigen kerstkaart op onze website en verras jouw klanten met een persoonlijke boodschap.

Fijne feestdagen!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart