Vragen over zakelijke kerstkaarten

Wanneer komen de kaarten aan? Kun je ook kerstkaarten bijbestellen en krijg je een enveloppe bij je kaarten? Kaartje2go geeft antwoord op al je vragen.

Bezorging

Bij Kaartje2go worden je kaarten supersnel verzonden. Bestel je de kaarten op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden wij ze dezelfde dag nog! Als je je kaarten in het weekend bestelt, dan doen we ze maandag op de post. Let op: wij gaan niet over de bezorging, de kaarten worden door de postbode (PostNL) bezorgd. Verder is het goed om te weten dat je kaartjes kunt inplannen: als je nu al weet dat je de kerstkaarten over twee weken wil versturen, kun je de kaart nu alvast maken. Vervolgens plan je de bezorgdatum zelf in. PostNL bezorgt meer dan 95% van de brievenbuspost op de juiste dag en op het juiste adres.

Bijbestellen

Als je een account hebt en je was ingelogd terwijl je je kaarten maakte, dan kun je je kaartjes zelf bijbestellen via je account. Als je niet was ingelogd, dan kun je dit doen via deze link.

Enveloppen

Je krijgt alleen bij de dubbele kaarten een enveloppe. Direct verstuurde (dubbele) kaarten worden in een enveloppe verstuurd. Als je een set bestelt, krijg je de kaarten en enveloppen gezamenlijk thuisgestuurd.

Sluitzegels

Nieuw bij Kaartje2go zijn de sluitzegels. Hiermee maak je jouw kerstkaart helemaal af! Kies uit een aantal voorgeselecteerde ontwerpen die passen bij de kaart die je kiest. Je voegt de sluitzegels eenvoudig toe aan jouw bestelling. Één ding is duidelijk; jouw kerstkaart valt nog beter op met een sluitzegel van Kaartjego!

De mooiste kaarten maak je zo, bij Kaartje2go!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart