Zakelijke nieuwjaarskaart

Naast de zakelijke kerstkaarten biedt Kaartje2go ook een ruim assortiment zakelijke nieuwjaarskaarten. De zakelijke nieuwjaarskaart is de perfecte kaart om jouw klanten en partners een fantastisch nieuw jaar te wensen en daarbij stil te staan bij de samenwerking van het afgelopen jaar. Met de keuze uit veel originele ontwerpen, maak je snel een nieuwjaarskaart die bij jouw bedrijf past.

Nieuwjaarskaart maken

Het ontwerp vul je eenvoudig aan met tekst, logo, foto’s, figuren en kaders. Hierdoor ontstaat er een persoonlijke nieuwjaarskaart, waarmee je jouw zakelijke contacten namens jouw bedrijf een goed nieuw jaar wenst. Kaart gemaakt? Dan heb je nog de keuze uit verschillende papiersoorten en diverse kleuren enveloppen.

Kaart versturen

Niet alleen het maken van een nieuwjaarskaart bij Kaartje2go is erg eenvoudig, het versturen ook! Je kunt er voor kiezen om alle kaarten (incl. envelop) als één pakket af te laten leveren, zodat je zelf de kaarten op de post kunt doen of uitdelen binnen het bedrijf. Een andere mogelijkheid is om de nieuwjaarskaarten rechtstreeks te laten versturen door Kaartje2go, tegen het gunstige kerstzegeltarief. Hiervoor gebruik je jouw Kaartje2go adresboek of upload je een Excel-bestand met daarin alle adressen van jouw zakelijke klanten en partners. Kaartje2go zorgt ervoor dat de kaarten tijdig worden verstuurd; voor 20:00 uur besteld = vandaag verzonden. Óf je plant de kaarten vast in op een voorgekozen datum, dan zorgen wij dat de kaarten een dag eerder verzonden worden.

Tot slot: Hier vind je alle informatie over het maken van zakelijke nieuwjaarskaarten. Én goed om te weten: Kaartje2go is door onder meer de Consumentenbond en Kassa als beste beoordeeld.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart