Kerstkaarten bestellen

Zakelijke kerstkaarten maak én bestel je eenvoudig bij Kaartje2go.nl. Je vindt hier de grootste collectie (zakelijke) kerstkaarten, waar je een bestaande kaart kiest of zelf een kerstkaart maakt op basis van een eigen foto.

Dé kerstkaart gevonden? Dan is het tijd om de kaart verder in te vullen. Na de keuze voor het formaat van de kerstkaart voeg je met gemak teksten, logo’s, afbeeldingen en/of versieringen toe. Ook kun je nog kiezen uit diverse papiersoorten en enveloppen in meerdere kleuren!

Helemaal tevreden? Je kunt de set met kerstkaarten op één adres laten bezorgen (om bijvoorbeeld zelf de kaarten op de post te doen of binnen het bedrijf uit te delen), of je kiest ervoor om de kaarten direct te adresseren (tegen een gunstig kerstpostzegel-tarief) naar adressen in jouw Kaartje2go-adresboek. Het is ook mogelijk om eenvoudig een Excel-bestand te uploaden met al jouw zakelijke adressen.

De kaarten reken je af met iDeal, creditcard, of middels een overboeking. Na de betaling is het mogelijk om de factuur op te vragen bij Kaartje2go.nl.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart