Kerstkaarten wijnhuis

Kerstkaarten voor een wijnhuis of wijnhandel bestel je ook eenvoudig bij Kaartje2go. Een originele kerstkaart maak je met een foto van je eigen wijnhuis, je favoriete wijnen of met een kerstkaart uit onze uitgebreide zakelijke kerstkaartencollectie. Je maakt je kaarten eenvoudig online. Voeg je tekst en eventueel logo of foto toe, en je kerstkaart is klaar. Je kunt de kerstkaarten als set op de zaak laten bezorgen, of de kaarten meteen adresseren en versturen naar je relaties.

kerstkaart wijnhuis

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Kerstmis is een tijd van brandend haardvuur De geuren van dennentakken en van wijn Namens wijnhuis [NAAM] fijne kerstdagen en een gelukkig [JAARTAL]

Ook de mooiste kerstkaarten voor wijnhuizen maak je zo, bij Kaartje2go!

Bent u op zoek naar een zakelijke kerstkaart voor de wijnbranche? Via kaartje2go kunt u gemakkelijk de leukste zakelijke kerstkaarten vinden, zo ook deze zakelijke kerstkaart voor de wijnsector.

Zakelijke kerstkaarten sturen

De mooiste zakelijke kerstkaarten vindt u via kaartje2go. Bekijk deze pagina voor ons gehele assortiment aan high quality-kerstkaarten met een zakelijk karakter. Deze kerstkaart is een perfect voorbeeld van zo’n zakelijke kerstkaart. Op de voorkant van de kaart ziet u een wijnfles in het rood met daarop een speciale tekst. Verander deze tekst in een tekst die u zelf graag zou willen versturen.

Handig: zakelijke kerstkaarten

Het is handig om zakelijke kerstkaarten te versturen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die zakelijke kerstkaarten aan hun businessrelaties versturen er financieel voordeel door ondervinden. Zakelijke relaties zullen sneller met u zaken doen doordat u ze een mooie wens hebt gestuurd tijdens de donkere dagen van het jaar.

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig