Hoe werkt het

Op Zakelijkekerstkaarten.nl vind je alle informatie voor jouw zakelijke kerstkaarten. Voor het daadwerkelijk maken en bestellen van jouw kerstkaarten sturen we je door naar Kaartje2go.nl, daar vind je de grootste collectie kerstkaarten.

Kerstkaart kiezen

Op de pagina met alle zakelijke kerstkaarten, kies je eenvoudig de zakelijke kerstkaart uit die het best bij jouw bedrijf past. Kom je op de overzichtspagina geen geschikte kaart tegen, dan is de zoekfunctie een optie; vul rechtsboven in wat je zoekt en je krijgt direct resultaat.

Kerstkaart maken

Kaart gevonden? Dan hoef je deze alleen nog maar te bewerken. Vul de kaart aan met foto’s, bedrijfslogo en een geschikte tekst. Tevreden met het resultaat? Dan ben je klaar om een gratis proefdruk aan te vragen of om de kaart direct te versturen.

De stappen om je zakelijke kerstkaart eenvoudig online te maken zijn:

 1. Kies je kerstkaart of upload je eigen foto
 2. Kies formaat en type kaart;
 3. Maak je kerstkaart zoals jij dat wilt, met eigen tekst, kaders en kerstversiering;
 4. Adresseer je kaarten;
 5. Betaal en verstuur je kerstkaarten.

Kerstkaart versturen

Zakelijke kerstkaarten maak en verstuur je eenvoudig via Kaartje2go. Versturen van kaarten is heel eenvoudig met de mogelijkheid om een Excel-bestand met alle zakelijke adressen te uploaden in jouw account. Download hier een voorbeeld van een Excel-bestand dat je zo kunt gebruiken. Kies vervolgens jouw (opgeslagen) kaartje en verstuur deze vervolgens naar al jouw klanten en partners. Voor 20:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden! je kunt er ook voor kiezen om nu alvast jouw kerstkaarten te maken en ze in te plannen voor verzending in december.

Er zijn bij kaartje2go twee verzendopties: een set kaarten naar jezelf of direct verstuurd naar de geadresseerden.

Verstuur als set kaarten

Een set kaarten wordt naar één adres verstuurd, zodat je zelf de kaarten kunt adresseren en versturen of uitdelen. Bij bestelling van dubbele kaarten ontvang je gratis hoogwaardige wenskaartenveloppen. Verzending van het pakket naar jezelf is gratis, de postzegels voor de kaarten worden niet meegeleverd.

Kaarten direct verstuurd

De kaarten kunnen ook rechtstreeks door Kaartje2go verstuurd worden. Wij geven de kaarten voor je af bij PostNL, je hebt er zelf dan geen omkijken meer naar. Één mogelijkheid is om de kaarten vooraf in te plannen op een bepaalde verzenddatum, zodat je de kaarten al ruim vooraf kunt maken en inplannen. De prijzen zijn inclusief kosten voor de postzegels.

Bezorgtijd

Bij Kaartje2go geldt: op werkdagen voor 20:00 uur besteld en betaald, is dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd, ongeacht het aantal kaarten. De kaarten worden verstuurd met de bezorgservice van PostNL. Houd er met het bestellen rekening mee dat de kerstperiode heel druk is bij PostNL en dat de post dus vertraging op kan lopen. Wacht daarom niet te lang met het bestellen van je zakelijke kerstkaarten. Een aantal klanten van Kaartje2go bestelt de kerstkaarten al in november! Bestel je zakelijke kerstkaarten dus op tijd en kies bij voorkeur een verzenddatum voor 15 december. Vooral bij een set is dit aan te raden. Deze kan er door de drukte al wat langer over doen om bij je bezorgd te worden, en daarna moeten ze nog eens naar de geadresseerden worden verstuurd. Wil je dit voorkomen? Kies dan voor directe verzending, maar ook voor de 15e!

Betalen

Voor betaling van de zakelijke kerstkaarten kun je bij Kaartje2go gebruikmaken van de meest gebruike betaalmethodes. Je kunt de kaarten direct afrekenen met iDeal, creditcard, PayPal of overboeking. Een eenmalige machtiging is mogelijk voor kleine bestelling onder de € 19,99. Na iedere bestelling kom je op de pagina ‘Bedankt voor je bestelling’, waar je een link vind om direct naar jouw factuur te gaan, waar je deze kunt opslaan en/of printen. Ook vind je na de bestelling in jouw account via ‘Jouw bestellingen’ een linkje naar de facturen.

Bij Kaartje2go kom je nooit voor onverwachte kosten te staan

 • Alle prijzen zijn incl. BTW
 • Prijzen voor setjes kaarten zijn incl. verzendkosten binnen Nederland
 • Prijzen voor direct verstuurde kaarten zijn excl. portokosten.
 • Bij dubbele kaarten zijn de enveloppen altijd gratis.

Verzenden naar buitenland

De enige kleine toeslag die wij rekenen is voor verzending naar het buitenland. Alle kaarten en pakketjes naar het buitenland worden met Priority verstuurd. Voor direct verstuurde kaarten gelden extra verzendkosten per kaart. Voor de verzending van een set kaarten buiten Nederland rekenen we ook extra verzendkosten.

Tip: je kunt gratis een proefdruk bestellen van de door jou gekozen zakelijke kerstkaart!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

 1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
 2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
 3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
 4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart