Kerstkaarten vereniging

Ook veel verenigingen bestellen hun kerstkaarten bij Kaartje2go. De kwaliteit van de kaarten in combinatie met de voordelige prijzen is de belangrijkste reden bij de meeste verenigingen. Jaarlijks maken we veel kerstkaarten voor sportverenigingen, muziekverenigingen en diverse vrijwilligers verenigingen. Sommige verenigingen bestellen de kerstkaarten als set. Grote voordeel is dat de kerstkaarten dan deels rond kunnen worden gebracht zonder porto. En andere verenigingen kiezen er voor de kaarten direct te adresseren en versturen. Dan doen wij de kerstkaarten voor de vereniging op de bus.

Specifieke vereniging

Het is natuurlijk altijd leuk om collega’s en personeel een kaart te sturen die refereert aan de branche waarin jullie werken. Daarom is bijvoorbeeld een sportieve nieuwjaarskaart leuk voor iedereen die in de sportbranche werkt. Naast sportverenigingen hebben we natuurlijk ook kaarten voor onder meer muziek-, spel- en ouderenverenigingen. Doe dit door op deze link te klikken. Hier kun je de kaart maken. Dit is zo gebeurd; een persoonlijke tekst aan de binnen- of achterkant, adressen toevoegen en je bent klaar!

kerstkaart muziekvereniging

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Op naar weer een gezellig verenigingsjaar. [NAAM VERENIGING] wenst u fijne feestdagen en een [SPORTIEF/MUZIKAAL/ETC.] nieuwjaar toe!

Ook de mooiste kerstkaarten voor je vereniging maak je zo, bij Kaartje2go!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart