Kerstkaarten vereniging

Ook veel verenigingen bestellen hun kerstkaarten bij Kaartje2go. De kwaliteit van de kaarten in combinatie met de voordelige prijzen is de belangrijkste reden bij de meeste verenigingen. Jaarlijks maken we veel kerstkaarten voor sportverenigingen, muziekverenigingen en diverse vrijwilligers verenigingen. Sommige verenigingen bestellen de kerstkaarten als set. Grote voordeel is dat de kerstkaarten dan deels rond kunnen worden gebracht zonder porto. En andere verenigingen kiezen er voor de kaarten direct te adresseren en versturen. Dan doen wij de kerstkaarten voor de vereniging op de bus.

Sportbranche

Het is natuurlijk altijd leuk om collega’s en personeel een kaart te sturen die refereert aan de branche waarin jullie werken. Daarom is de sportieve nieuwjaarskaart dan ook zo leuk voor iedereen die in de sportbranche werkt!

Sportief nieuwjaar!

Wens elkaar een sportief nieuwjaar met de sportieve kerstkaart! Doe dit door op deze link te klikken. Hier kun je de kaart maken. Dit is zo gebeurd; een persoonlijke tekst aan de binnen- of achterkant, adressen toevoegen en je bent klaar!

kerstkaart muziekvereniging

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Op naar weer een gezellig verenigingsjaar. [NAAM VERENIGING] wenst u fijne feestdagen en een [SPORTIEF/MUZIKAAL/ETC.] nieuwjaar toe!

Ook de mooiste kerstkaarten voor je vereniging maak je zo, bij Kaartje2go!

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig