Kerstkaarten per branche

In de maanden november en december staat het versturen van de zakelijke kerstkaarten weer op de agenda van menig bedrijf. Om deze bedrijven zo goed als het kan te helpen, vind je op deze website alle informatie voor het vinden, maken en versturen van kerstkaarten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kerstkaart voor een specifieke branche? Kijk dan in het menu aan de rechterkant of jouw branche er tussenstaat. Jouw branche niet gevonden? Klik dan hier voor de volledige collectie zakelijke kerstkaarten.

Originele kerstkaart

Een originele zakelijke kerstkaart sturen is dé manier om onder de aandacht te komen bij jouw klanten of partners. In de collectie van Kaartje2go vind je tal van originele kerstkaarten, ontworpen door hoogstaande designers. Deze kaarten zijn niet in de winkel te koop en alleen te bestellen via Kaartje2go.nl.

Eind dit jaar gaan de kerstkaarten weer de deur uit bij veel organisaties. De kunst bij het versturen van zakelijke kerstkaarten is origineel zijn. Verstuur daarom een originele zakelijke kerstkaart in 2019!

Naast het kiezen van een origineel ontwerp, is ook de verdere aankleding van de kaart te personaliseren. Kies bijvoorbeeld een geschikte tekst, vul de kaart aan met foto’s of logo’s en voeg kerstversiering toe.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart