Kerstkaarten per Branche

Via zakelijke kerstkaarten.nl van kaartje2go kun je voor bijna elke branche een geschikte zakelijke kerstkaart vinden. Kijk rechts of je branche er al bij staat. En anders ga je rechtstreeks naar de pagina trefwoorden, en vul je je branche of beroep gewoon in! Daarna kun je meteen je kerstkaarten maken en bestellen. Succes!

Eind dit jaar zullen de kerstkaarten weer de deur uit gaan bij diverse bedrijven. De kunst bij het versturen van zakelijke kerstkaarten is origineel zijn. Verstuur daarom een originele zakelijke kerstkaart in 2018!

Origineel zijn als bedrijf

Wanneer is iemand nou precies origineel? Hoe dan ook wanneer u bij kaartje2go kerstkaarten bestelt. De kaarten van kaartje2go zijn namelijk niet in de winkel te koop en u kunt deze kaarten zoveel bewerken als u zelf wilt.

Voorbeeld originele kerstkaart

Neem bijvoorbeeld de sterrenkaart hierboven. Deze kaart is al origineel, maar iedereen kan deze kerstkaart voorzien van een speciaal kader en verdere decoratie in de vorm van figuren. Ook de binnen- en achterkant kunnen op eigen wijze gedecoreerd worden. De kaart is op deze pagina te bestellen en te bewerken.

Kijk verder.. voor geschikte teksten voor op zakelijke kerstkaarten op deze pagina.

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig