Kerstkaarten Gemeente

Kaartje2go mag ondertussen ook meerdere gemeenten tot de vaste klanten rekenen voor de zakelijke kerstkaarten. De ene gemeentelijke afdeling maakt een foto van de afdeling, de andere kiest een stijlvolle kerstkaart uit de zakelijke kerstkaarten collectie. De collectie kerstkaarten is ruim, en ook deze kaarten kunnen geheel naar eigen smaak worden ontworpen via de site.

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Het gemeentebestuur en de medewerkers van de gemeente [PLAATSNAAM] wensen alle inwoners heel goede kerstdagen en een gezond en voorspoedig [JAARTAL]!

Ook de mooiste kerstkaarten voor gemeenten maak je zo, bij Kaartje2go!

Ook voor kerstkaarten voor gemeente-ambtenaren is kaartje2go een handige oplossing. We hebben een leuke collectie zakelijke kerstkaarten.

Zakelijke kerstkaarten

In deze categorie vallen de zakelijke kerstkaarten. Je verstuurt een kerstkaart met een hartelijke boodschap, maar met een zakelijk karakter. Aan personeelsleden schrijf je als baas bijvoorbeeld geen persoonlijke tekst, maar een algemene tekst.

Gemeente, vereniging, restaurants..

Het is eigenlijk vanzelfsprekend. Om ook in deze categorie kerstkaarten te voorzien hebben we een leuke collectie zakelijke kerstkaarten gemaakt. Hier vind je allerlei soorten zakelijke kerstkaarten. Voor bijvoorbeeld de gemeente, maar ook voor verenigingen of restaurants.

Voorbeeld

Je vindt op onze website veel zakelijke kerstkaarten, naast ook gewone kerstkaarten. Een voorbeeld van zo’n zakelijke kerstkaart is de volgende:

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig