Kerstkaarten makelaarskantoor

De zakelijke kerstkaarten van Kaartje2go worden al jaren verstuurd door vele makelaars in Nederland. De relatie met makelaars gaat jaren terug, mede ook dankzij de verhuiskaarten die het jaar rond worden besteld door makelaarskantoren. Belangrijke overweging bij de keuze voor de kaarten van Kaartje2go zijn de kwaliteit van de kaarten (als beste getest door Consumentenbond)  en de scherpe prijzen. En de eenvoud van bestellen. Makelaars kunnen zelf eenvoudig de kaarten kiezen, online ontwerpen en afrekenen. De ruime keuze van de Kaartje2go kerstkaartencollectie is een ander belangrijk beslissingscriterium.

Kerstkaarten voor makelaars vind je al jaren bij Kaartje2go. Al sinds de oprichting zijn er meer en meer makelaars die hun jaarlijkse kerstkaarten eenvoudig zelf bestellen bij Kaartje2go. Er is een ruime collectie, en er zijn ook veel makelaars die een kerstkaart met een eigen foto maken. Met het team voor het makelaarskantoor, of juist binnen, of een fotocoulage van een aantal aangekochte huizen in het jaar. Een fotokerstkaart maakt het nog iets persoonlijker. Wist je trouwens dat ook veel makelaars verhuiskaarten bij Kaartje2go bestellen voor klanten waarvoor ze een huis hebben aangekocht? Ook hiervoor word vaak een foto van het aangekochte huis gebruikt.

Dus zowel je zakelijke kerstkaart als je verhuiskaart maak je zo, bij Kaartje2go!

Kerstkaart Makelaar van Kaartje2go

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Namens makelaarskantoor [NAAM] fijne feestdagen en voorspoedige jaren toegewenst in uw nieuwe woning.

Ook de mooiste kerstkaarten voor makelaars maak je zo, bij Kaartje2go!

Op zoek naar een geschikte nieuwjaarskaart voor makelaars? Kaartje2go heeft een bijzonder leuk ontwerp in de aanbieding. Hierbij is op de voorkant een afbeelding van een sleutel zichtbaar, natuurlijk erg kenmerkend voor de makelaarsbusiness.

1

Zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten

Bij kaartje2go vindt u altijd de leukste zakelijke kerst- en nieuwjaarskaarten. Wij doen ons best om ieder jaar weer een nieuwe, spetterende collectie neer te zetten, waarmee we onze vele trouwe fans blijven verrassen.

Makelaarskaarten

Neem nou deze zakelijke nieuwjaarskaart voor de makelaarsbusiness. Het is een mooie, originele kaart die precies is toegespitst tot één bedrijfssector. U kunt de kaart te allen tijde maken bij kaartje2go en laten versturen op de dag waarop u dat wilt.

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig