Kerstkaarten voor Transport en Logistiek

Kerstkaarten voor transport en logistiek worden al sinds de oprichting van Kaartje2go veel besteld. Je bestelt de kerstkaarten voor je transportbedrijf heel eenvoudig en voordelig bij Kaartje2go. Veruit de meeste transportbedrijven gebruiken een eigen foto van het wagenpark of van het paradepaardje binnen het wagenpark. Je kunt ook een kerstkaart uit onze zakelijke kerstkaartencollectie kiezen, en daar je eigen foto nog aan toevoegen aan de binnenkant. En natuurlijk alle tekst toevoegen die je wilt.

Extra tips voor een kerstkaart in Transport en logistiek:

Adressenboek maken

Veel transport bedrijven hebben al langere tijd een account bij Kaartje2go. Daar kun je eenmalig een excelsheet met al je adressen importeren. In de jaren erna hoef je de adressen alleen maar aan te vinken.

Adresstickers transport klanten maken

Wil je een wat chiquere uitstraling voor je kerstkaarten? Bestel dan bij K aartje2go adresetiketten bij je zakelijke kerstkaarten. Wederom vink je gewoon de adressen in je adressenboek aan, en bestel je eenvoudig de adresstickers. Geen geklooi meer met printers en etiketten vellen!

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Op weg naar een nieuw jaar! [BEDRIJFSNAAM] wenst u fijne feestdagen toe.

Persoonlijk

Een vrachtwagenchauffeur zal het leuk vinden om een kerstkaartje van zijn of haar baas te krijgen die werkgerelateerd is. Het is een goed gebaar om uw personeel en collega’s met de kerstkaarten een mooie zakelijke kerstkaart te versturen. Dit zorgt voor een betere band en het is een mooi teken van respect naar elkaar. Precies iets wat hoort met de kerstdagen.

De kerstkaarten onder deze link zijn speciaal voor de Transport & Logistiek branche ontworpen.  Je vind daart toepasselijke kerstkaarten met een vrachtwagen, wagenpark of andere transport. Originele kaarten voor deze branche die je kunt sturen naar al je zakelijke relaties. De kaarten zijn herkenbaar en passend bij de Transport sector door de tekst en specifieke foto’s zijn. Wil je jouw kerstkaart nog persoonlijker? Dan pas je de tekst naar wens aan en gebruik je je eigen foto in de kaart. Bel of mail ons en wij helpen je graag. Zo vind je altijd de perfecte Transport & Logistiek kaart voor je bedrijf.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart