Kerstkaarten voor Transport en Logistiek

Kerstkaarten voor transport en logistiek worden al sinds de oprichting van Kaartje2go besteld. Het lijkt wel of de Transportsector erg vooroploopt in internetgebruik. Je bestelt de kerstkaarten voor je transportbedrijf heel eenvoudig en voordelig bij Kaartje2go. Veruit de meeste transportbedrijven gebruiken een eigen foto van het wagenpark, of van het paradepaardje van het wagenpark. Je kunt ook een kerstkaart uit onze zakelijke kerstkaartencollectie kiezen, en daar je eigen foto nog aan toevoegen aan de binnenkant. En natuurlijk alle tekst toevoegen die je wilt.

In de Transport en Logistiek sector heeft zakelijkekerstkaarten.nl / kaartje2go een sterke vertegenwoordiging. Je maakt eenvoudig met een eigen foto van het wagenpark, of met een kerstkaart voor de transportsector uit onze collectie, de mooiste kerstkaarten.

kerstkaart transport

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Op weg naar een nieuw jaar! [BEDRIJFSNAAM] wenst u fijne feestdagen toe.

 

Persoonlijk

Een vrachtwagenchauffeur zal het leuk vinden om een kerstkaartje van zijn of haar baas te krijgen die werkgerelateerd is. Dat komt hoe dan ook persoonlijk over. En kerstmis is het feest van de naastenliefde en dus ook persoonlijke aandacht!

Eenvoudig

Je maakt deze kaart bij kaartje2go en dat gaat heel eenvoudig. Wil je liever een andere tekst op de voorkant? Dan verander je de tekst. Wil je liever een ander plaatje op de voorkant? Upload dan jouw vrachtwagenplaatje. Geen probleem bij kaartje2go. Je maakt de kaart die je zelf wilt. Je maakt het kaartje hier.

Ook de mooiste kerstkaarten voor de transport- en logistiek sector maak je zo, bij Kaartje2go!

Zit u in de transportbranche en heeft u zakelijke kerstkaarten nodig? Kaartje2go heeft een nieuwe zakelijke kerstkaart toegevoegd aan het assortiment. Deze is speciaal voor de transportbranche.

Zakelijke kerstkaart transport

Het is een goed gebaar om uw personeel en collega’s met de kerstkaarten een mooie zakelijke kerstkaart te versturen. Dit zorgt voor een betere band en het is een mooi teken van respect naar elkaar. Precies iets wat hoort met de kerstdagen.

Maak deze kaart

Bovenstaand kerstkaartontwerp is een perfecte zakelijke kerstkaart voor de transportbracnhe. U ziet een vrachtwagen met kerstballen en de tekst “Driving Home for Christmas”. Op de zijkant kunt u een tekst plaatsen met de naam van uw bedrijf. U kunt de kaart maken door op de afbeelding te klikken.

Op zoek naar een leuke zakelijke kerstkaart om te versturen naar personeel binnen de sector ‘transport en logistiek’? Kaartje2go heeft een geschikte kaart, die gemakkelijk en snel te versturen is.

Nieuwjaar in de transport en logistiek

Op deze kaart ‘op weg naar een nieuw jaar’ zie je eigenlijk een grapje betreffende de dubbelzinnigheid van de zin. Aan de ene kant wordt gedoeld op het nieuwe jaar en aan de andere kant is het beroep van transporters er op een ludieke wijze in verwerkt.

Zelf maken

Wilt u deze kaart zelf maken? Dat kan bij kaartje2go. Maak de kaart door naar deze pagina te gaan. Hier staat u in het beginscherm van het kaartje. U kunt de kaart eventueel nog verder decoreren met figuren, teksten en kaders. Verder schrijft u uw persoonlijke boodschap in de binnenkant. U kunt de kaart meteen versturen naar heel adressen, omdat u een excelbestand kunt uploaden met alle namen en adressen van de geadresseerden. Dat scheelt u weer veel werk!

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig