Kerstkaarten consultancy

Kerstkaarten voor de Consultancy tak(ken) zijn populair bij Kaartje2go. Voor de ICT consultancy, HR consultancy en accountancy sector worden door meer dan 250 organisaties zakelijke kerstkaarten besteld bij Kaartje2go. Hieronder zijn een aantal multinationals, maar vooral het MKB maakt gebruik van de kerstkaarten van Kaartje2go om alle relaties een kerstwens te sturen. Belangrijkste redenen zijn het gemak van bestellen en de goed kwaliteit – prijs verhouding. Je kunt de kerstkaarten helemaal zelf ontwerpen, en aan de voor- en/of binnenkant foto’s en logo toevoegen. Zo maak je eenvoudig online je eigen unieke kerstkaart, waarmee je dit jaar opvalt.

kerstkaart consultancy

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Namens [BEDRIJFSNAAM] fijne kerstdagen en een succesvol [JAARTAL]. Wij vertrouwen erop dat we ook het komend jaar weer prettig met u kunnen samenwerken.

Ook de mooiste kerstkaarten voor de consultancy maak je zo, bij Kaartje2go!

Extra tips voor de Consultancy kerstkaart

Adressenboek maken

Veel consultancy en adviesbedrijven hebben al langere tijd een account bij Kaartje2go. Daar kun je eenmalig een excelsheet met al je adressen importeren. In de jaren erna hoef je de adressen alleen maar aan te vinken, of een nieuw adres toevoegen.

Adres etiketten meebestellen

Wil je een wat chiquere uitstraling voor je kerstkaarten? Bestel dan bij K aartje2go adresetiketten bij je zakelijke kerstkaarten. Wederom vink je gewoon de adressen in je adressenboek aan, en bestel je eenvoudig de adresstickers. Geen geklooi meer met printers en etiketten vellen!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart