Kerstkaarten voor de Bouw

Kerstkaarten voor de bouw vind je hier. Je kunt kiezen uit kerstkaarten die een heel directe relatie hebben met de sector. Maar je kunt ook een kijken in de categorie zakelijke kerstkaarten. Daar vind je stijlvolle kerstkaarten met een neutraal karakter.

Traditoneel worden elk jaar veel kerstkaarten door bouwbedrijven bij Kaartje2go besteld. De kwaliteit van de kaarten (beste volgens de Consumentengids) in combinatie de ruime keuze en scherpe prijzen zijn de succesfactoren. De meeste bouwbedrijven hebben dan ook een account bij Kaartje2go aangemaakt. Voordelen daarvan zijn dat er een adressenbestand aangemaakt kan worden, en er ook nog eens bovenop de scherpe prijzen een vaste klantenkorting wordt berekend. Je kunt de kaarten als set kaarten op de zaak laten bezorgen, of de kaarten direct naar alle relaties en personeel laten versturen.

Kerstkaart bouwbedrijf van Kaartje2go

Inspiratie voor de tekst op de kaart

Samen bouwen aan de toekomst.

Ook de mooiste kerstkaarten voor de bouw maak je zo, bij Kaartje2go!

Bent u op zoek naar een goede website om zakelijke kerstkaarten voor de bouwsector te maken? Via kaartje2go maakt u de mooiste zakelijke kerst- en Nieuwjaarskaarten. Wat dacht u van deze zakelijke kerstkaart voor de bouwsector? Merry Christmas!

Kerstkaart versturen!

Heeft u een bouwbedrijf, dan is dit een perfecte kaart voor u om te versturen naar zakelijke contacten, werknemers en directe collega’s. Op de voorkant ziet u een houten achterkant met in het midden een teller, waarop het nieuwe jaar staat aangegeven. Deze kerst-/Nieuwjaarskaart kunt u gemakkelijk en snel maken door op de afbeelding te klikken.

Handig: verzenddatum inplannen

Daarnaast kunt u de verzenddatum van uw kerstkaarten ook inplannen, waardoor u uw zakelijke kerstkaarten vandaag kunt maken, terwijl ze pas over een paar weken worden verzonden. Het is bovendien erg aan te raden om fysieke zakelijke kerstkaarten te versturen naar uw zakelijke contacten, om zo een goede band te onderhouden. Wij wensen u een geweldige decembermaand!

Het versturen van een kerstkaart naar uw zakelijke contacten is goed voor de banden met uw contacten. Door een kaartje van u te ontvangen tijdens de donkere dagen, horen ze van u dat u om ze geeft en graag zaken blijft doen. Een mooi gebaar.. zo ook voor mensen in de bouwsector!

Kerstkaart bouwsector

Bovenstaand kaartontwerp is speciaal bedoeld voor mensen die werken binnen de bouwsector. Op de voorkant ziet u een helm, een meetlint en de boodschap “best wishes”. Aangezien dit een boodschap betreft in het Engels, kunt u deze kaart ook naar internationale contacten versturen. Klik op de afbeelding om de kaart te maken.

Zakelijke kerstkaarten

Het is een mooi voorbeeld van onze zakelijke kerstkaarten. Wilt u meer zakelijke ansichtkaarten bekijken, dan kunt u dit doen door op de link te klikken. Wij hebben een ruim assortiment met zakelijke kerstkaarten voor verscheidene bedrijfstakken.

De voordelen

  1. Kies één van de kaarten van hoogstaande designers
  2. Personaliseer kerstkaart met foto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen via een Excel-bestand
  4. Wij doen de rest; wel zo handig