Kerstkaarten voor de bouw

Zakelijke kerstkaarten voor de bouw zijn de manier om jouw bouw-gerelateerde bedrijf onder de aandacht te krijgen bij klanten en partners. Je kunt kiezen uit kerstkaarten die een heel directe relatie hebben met de sector, een neutrale kerstkaart of een kaart die je makkelijk kunt aanvullen met een eigen foto. Bekijk hier alle zakelijke kerstkaarten voor de bouw

Kerstkaart bouwbedrijf

Al jaren worden er door bouwbedrijven kerstkaarten bij Kaartje2go besteld . De kwaliteit van de kaarten (volgens de Consumentenbond), de scherpe prijzen en een zeer goede klantenservice (beoordeeld met een 9.8) zijn dé succesfactoren. Veel van deze bedrijven hebben dan ook een account aangemaakt bij Kaartje2go.nl. Andere redenen zijn onder meer een vaste klantenkorting bovenop de scherpe prijzen en eenvoudig adresbeheer (bijvoorbeeld met een Excel-bestand). De bestelde kerstkaarten kun je als één set op kantoor laten bezorgen of direct versturen naar alle relaties en personeel.

Voorbeelden kerstkaarten bouw

Kerstkaart bouwbedrijf van Kaartje2go Op de website van Kaartje2go vind je de grootste collectie kerstkaarten, met daarin zeker een kaart die past bij jouw bedrijf! Het bewerken en versturen van kaarten is erg eenvoudig.

Het versturen van zakelijke kerstkaarten is een mooi gebaar en goed voor de band met de ontvanger; ze horen van jouw bedrijf en weten dat je om ze geeft, zo bouw je eenvoudig aan een goede relatie.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart