Kerstzegels

Om het versturen van kerstkaarten makkelijker en goedkoper te maken, krijg je al in november korting op de postzegels. Zo betaal je bij ons het tarief van een kerstzegel, maar versturen we onze post met een normale postzegel. Zo weten we zeker dat de post sneller bezorgd wordt, omdat de decemberzegels van PostNL een langere overkomstduur dan reguliere postzegels.

Verstuur jouw kerstkaart met kerstzegel

Bij Kaartje2go verzend je al jouw postkaarten tegen het goedkopere decembertarief vanaf het moment dat deze postzegels in omloop gaan. De actie loopt vaak al vanaf begin november tot ongeveer de eerste week van januari. Dat maakt de zegels niet alleen aantrekkelijk voor het versturen van kerstkaarten, maar ook voor het verzenden van uitnodigingen voor de kerst- en nieuwjaarsborrels en/of nieuwjaarskaarten.

Hoe worden Decemberzegels gebruikt?

Kerstzegels worden gebruikt voor het versturen van poststukken tot en met 50 gram, waarbij de envelop een minimale afmeting heeft van 14×9 cm. Bij Kaartje2go hoef je hier niet over na te denken, want het grootste deel van de kaarten vallen binnen deze marges. Op elk poststuk dat voldoet aan deze voorwaarden, wordt 1 Decemberzegel geplakt. De uitzondering hierop is post naar het buitenland (wereldwijd), daar gaan 2 postzegels op.

Prijzen van de postzegels

Voor alle prijzen van het versturen van kerstkaarten, kijk je op de prijzenpagina van Zakelijkekerstkaarten.nl. Daar vind je niet alleen de prijs van de postzegels, maar ook van de te versturen kerst- en nieuwjaarskaarten.
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart