Persoonlijke kerstkaart, want digitaal is ouderwets!

Last Christmas was je iets te laat met het versturen van zakelijke kerstkaarten en was je genoodzaakt te kiezen voor een digitale kerstwens. Dat kan natuurlijk de besten overkomen. Maar we raden je zeker aan om dit jaar voor een persoonlijke kerstkaart te gaan. Digitaal is namelijk hartstikke ouderwets!

Een digitale kerstkaart is not done

Laten we eerlijk zijn, we krijgen zelf ook geen kerstgevoel van onze overvolle mailbox in december. Bedrijven spelen massaal in op de feestdagen en versturen haast dagelijks e-mails. De kans dat jouw digitale kerstkaart verloren gaat in dat marketinggeweld is vrij groot. En met een persoonlijke zakelijke kerstkaart laat je medewerkers en relaties ook nog eens zien dat je ontzettend attent bent. Win-win, toch?

Zakelijke kerstkaart met een persoonlijke touch

Je hebt de uitdrukking ‘echte post is zoveel leuker’ vast al wel eens voorbij horen komen. Dit geldt ook voor zakelijke kerstkaarten. En als je toch bezig bent, geef jouw kaarten voor (zaken)relaties dan ook direct iets persoonlijks mee.

Kerstkaart met foto

Voeg bijvoorbeeld eens een foto toe aan het ontwerp van je kerstkaart. Dit kan een foto van jezelf zijn, maar ook van je bedrijfspand of de kantoorhond met een gezellige kerstmuts. Op die manier komen jouw kerstwensen pas echt over, want een foto zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden.

Kerstkaart met logo

Een zakelijke manier om je kerstkaart te personaliseren is door je logo in het design te verwerken. Naast dat je jouw relaties fijne feestdagen wenst, is het versturen van een zakelijke kerstkaart natuurlijk ook gewoon een goede manier om in hun vizier te blijven.

Handgeschreven zakelijke kerstkaart

Ben je al helemaal enthousiast door bovenstaande voorbeelden van personalisatie? Ga dan nog een stapje verder en schrijf jouw zakelijke kerstkaarten met de hand. Je kunt je zelfontworpen kaarten namelijk gewoon thuis laten bezorgen en voor iedereen een persoonlijke kerstgroet schrijven.

Extra zakelijke kerstkaartjes bestellen

Wanneer je kerstkaarten voor relaties of medewerkers maakt, is het altijd verstandig een stapeltje extra te bestellen. Dit is sowieso handig voor het geval je iemand bent vergeten of wanneer je in de weken voor kerst nieuwe contacten hebt gelegd. Maar denk ook eens aan de fruitboer, schoonmaker en leverancier die wekelijks bij jullie over de vloer komen. Zij zullen dit persoonlijke gebaar ook zeker waarderen.

Online zakelijke kerstkaarten maken

We begrijpen heel goed dat je geen tijd hebt om zelf kerstkaarten te knutselen. En dat hoeft ook helemaal niet, want je kunt heel eenvoudig en snel online zakelijke kerstkaarten maken. En het heeft nog veel meer voordelen dan alleen de tijdsbesparing:

Kerstkaarten direct versturen

Zo kun je de zakelijke kerstkaarten direct bij de ontvangers thuis laten bezorgen. Geen gedoe met postzegels en overvolle brievenbussen dus.

Zakelijke kaarten vooruit bestellen

Weet je van jezelf dat plannen niet tot de pareltjes uit jouw skillset behoort? Bestel je kerstkaarten voor relaties dan ver vooruit. Je kunt ze bijvoorbeeld begin november al ontwerpen en aangeven deze pas in december te willen versturen. Handig!

Een complete (kerst)verrassing

Als enorme perfectionist word je hier vast heel blij van. Je kunt namelijk ook matching adresstickers en sluitzegels bij je zakelijke kerstkaarten bestellen. Deze bezorgen we gratis bij je thuis, zodat je er zelf op kunt toezien dat die stickers ook op exact dezelfde plaats geplakt worden. Lekker he?

Persoonlijke eindejaarsgroet voor relaties

Het uitzoeken, schrijven en bestellen van je zakelijke kerstkaarten toch niet op tijd gelukt? Geen paniek! Je kunt namelijk nog altijd kiezen voor een persoonlijke eindejaarsgroet voor relaties. Je schrijft deze groet op een zakelijke eindejaarskaart of verstuurt je nieuwjaarswensen in januari. Of pak het extra feestelijk aan en nodig hen uit voor een gezellige eindejaarsborrel. Succes gegarandeerd!
Zakelijke kerstkaarten maak je gemakkelijk zó

  1. Kies een zakelijke kerstkaart van hoogstaande designers
  2. Personaliseer je kerstkaart met bedrijfsfoto’s, teksten en/of logo
  3. Upload adressen of laat pakket met kaarten bezorgen
  4. Wij doen de rest; wel zo handig!
Maak je kerstkaart